torsdag 11. mars 2010

Kampfisk


Da har vi blitt enige om at det skal fisker inn i leiligheten.
Skal ha en blå kampfisk i gangen, mens i stuen skal vi har noen flere. Fisker er så koselig å se på, samt at det ikke er så mye jobb. Greit med litt farger inn også.
Har funnet det ene akvariumet mitt, som nesten ikke er brukt. Det andre som kampfisken skal være i, finner jeg ikke igjen. Men siden kampfisken ikke trenger all verdens med plass skal det nok gå bra og kjøpe en bolle eller noe i den duren.
Dette blir moro =D

3 kommentarer:

  1. Vi har en ubrukt bolle m/lys som dere kan få. Hilsen oss Drøbak

    SvarSlett
  2. Ååh, dere er så snille. Men nå har mor funnet den, var nok jeg som ikke så godt nok etter, hehe. Men tusen takk for det =D

    SvarSlett
  3. Kampfisker liker sjulesteder og litt rom å svømme på. Om den blir stille å bare ligger der er det fordi den kjeder seg og misstrives.
    Speil til å aktivisere den med slik at den prøver å skremme "inntrengeren" som stimulasjon. Evt kjøpe en rot å javamose. Du binner javamosen med fiskesnøre rundt roten. De elsker å ligge i det, og gjemme seg. I tilleg blir det mindre overflate=mindre oksygen og fisken kan lettere dø. Kjøp heller et litt større akvarie og putt fisken med Gupier. Og masse planter sjulesteder.

    SvarSlett