fredag 5. august 2011

Praha min by

Tsjekkia har jo nesten blitt mitt andre land, har nå vært der 6 ganger på bare noen år. I år har jeg til og med vært der 2 ganger, kanskje man skulle ha flyttet dit hehe

Når vi var der i Mai bodde vi midt i hovedgaten, veldig kjekt når det kommer til det å slappe av midt på dagen, slippe taxi( selvom det ikke koster allverden) men også deilig å kunne bare tusle rundt og når man har samlet opp noen poser med ting og tang, så er det bare å legge det fra seg på hotellet. Så det var ingen tvil om at vi ville bo i hovedgaten igjen, men denne gangen ble det på andre siden pga det hotellet vi bodde på sist ikke hadde aircondetion, noe man må ha da man reiser på sommeren.
Når vi ankommer Praha, har vi allerede bestilt drosje som står å venter på oss, med lapp som det står navnet vårt på. Man trenger jo ikke dette, men vi syns det veldig greit. De følger med på når flytet har landet, så om det skulle være forsinket venter de til vi kommer. Samt at man slipper å stresse med å finne riktig taxi, for det er veldig viktig når man er i Praha, ikke alle taxier er trygge. For det er så mye mafia i Tsjekkia og de vet man aldri hvem er.
Så både til og fra flyplassen har vi egen sjåfør =D

De første bildene er bare fra hotellet, har ikke hat med meg kameraet så mye, så har bare fra selve hotellrommet, ikke noen andre steder på hotellet.


Tre enkelt senger, med kontorpult og en liten sittegruppe helt til høyre.

Min seng med pc'en klar, selvom det ble lite sitting på pc'en. Likte greit da det tross alt var ferie.

Badet var veldig nydelig, stort å flott


Kommer flere innlegg av turene vi hadde, samt innkjøpt senere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar