søndag 16. januar 2011

Sputnik?

Hun lille My skal det vist ikke være så lett å ta bilder av, nei
Hun løper og piler fra den ene siden til den andre - hele tiden. Derfor ble bildet som det ble, ei lita My som strekker seg så lang hun er, hun går jo nesten i ett med alt som er i buret også. I går kveld skulle jeg bare titte den siste gang for å se om alt var greit, men så hun ikke før jeg fant hun stående heeelt stille nederst, men siden hun gikk i ett med bunnen så jeg hun ikke med en gang hehe.
Vi måtte jo som sagt bytte ut mye av det Nussi hadde, blandt annet hjulet. Men vi hadde et i boden som var i samme type bare at dette må vi fikse litt, så hun fikk egentlig et annet løpehjul i mens, men det bråkte altså så mye at det kunne vi ikke ha der inne. Hadde vekket alle naboer og ikke hadde vi fått sovet heller. For den jenta kan løpe!
Så i natt har hun heller blitt flinkere til klatre, noe som trengtes. For hun er veldig ivrig på og komme seg opp på ting, men det er ikke alltid så lett når man har bodd i et glassbur i dyrebutikken uten noen form for klatremuligheter.

Hun fant jo egentlig sovehuset sitt i går, men i dag har hun dratt ut masse bedstrimler å laget sin egen hule i det ene hjørnet, hehe
Det kommer nok også av at hun sov i hjørnet på dyrebutikken, så hun er vant med både lys og lyder rundt seg og dermed syns det er bedre enn å sove i huset sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar