lørdag 26. februar 2011

Sofaen


Dette bildet tok Stian da vi var og så på sofa til leiligheten. Vi tittet en del rundt før vi bestemte oss for akkurat denne typen. Sofaen er kjøpt på Living og mye av det kommer av( som jeg har nevnt før) at de bruker en test som heter Martin dale. Det vil si at de kjører en presse ned på stoffet for å sjekke hvor mye stoffet tåler av omdreininger. Jo fler omdreininger stoffet tåler, hvor mer slitestrek er sofaen. Sofaen vi har har en Martin dale på 50tusen omdreininger, som da vil si at det er meget slitesterkt.

Jeg hadde siden jeg gikk på interiørvgs drømt om en sofa de hadde på Bohus, men en sofa til 40tusen er ikke det man kjøper som førstegangs flyttende, da man igrunn trenger alt av utstyr.
Ikke det at denne var så fryktelig mye billigere, men litt var den. Det som er vilt med slike møbler som dette er at stolen vi valgte som forøvrig er i samme serie som sofaen koster kun 500kr mindre en selve 3 seteren =P, så det er vel det neste jeg angrer litt på. For vi kunne ha spart en del penger å heller kjøpt en billigere stol, siden vi ikke bruker den stolen så mye i ut gangspunktet. Men det var ikke noe vi tenkte på den gangen.
Som man også ser på bildet er stolen rimelig massiv i forhold til sofaen, noe som er veldig -rart, om man kan si det slik. Den har også stål ben, mens sofaen har mørkt tre ben. Men det la vi heller ikke merke til da vi bestilte dette.

Men man blir i hvertfall noen erfaringer rikere når man kjøper seg slike møbler. Så om man evt skulle flytte til et større sted en gang, blir det helt sikkert ingen stol, men kanskje heller en sofa til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar