søndag 2. januar 2011

Interiør nytt

Orkideen virker som trives meget godt

Byttet pottene med noen hvite jeg kjøpte på Ikea for en god stund siden.

Teppet er hengt over stolkanten

Lysestakene har fått en ny plass, måtte nesten veie lysestakene før vi satt de på hyllen. For disse hyllene skal ikke ha mer enn 5 kg vekt.

Litt av grunnen til at vi måtte flytte på lysstakene er for at buret skal stå på ett sted hele tiden. Når vi hadde nussi flyttet vi henne frem og tilbake, fra soverommet til spisestuebordet. Så når vi får en ny liten hamster jente skal henne stå på et sted hele tiden. =) Selvom vi savner Nussi-liten =(
Hun fikk noe som heter Wet Tail, altså våt hale. Som er noe tarmproblemer, så det gikk veldig fort fra vi merket det til hun gikk bort. Noe som egentlig er veldig greit,- slippe å se de lide.
Men siden våt hale er smittsomt til andre hamstre måtte vi legge alt hun hadde i klorin også vaske det flere ganger med dyreshampoo, så klorinen ikke satt igjen.
Så nå må vi bare vente en 4 ukers tid før vi kan kjøpe en ny. Vi har snakket mye om, om vi vil ha ny eller ei. Siden det er så utrolig trist når de blir syke og går bort. Men siden vi har så masse utstyr, blandt annet mat, dosand, strø, bedstrimler, og ikke minst et stort bur med masse ting i. Velger vi og prøve med en til, så får man heller ta sorgen når den tid kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar