søndag 12. juni 2011

Litt feil

Begynte dagen i går med å stå opp klokken 05.00, altfor tidlig for min kropp, men det gikk allikevel ganske så greit. Så klokken kvart på 06.45 stod vi utenfor hos Joachim og Anette å klokken 07.00 var vi hos June, så man kan jo trygt si at vi var effektive.
Så begynte reisen mot Rjukan og Gaustatoppen, det begynte veldig bra dog om været var grusomt, mye regn og tåke. Men så klarte jeg/vi og kjøre feil, så da ble det noen mil ekstra kan man si.
Så etter mye om og men kom vi oss til Rjukan sentrum, skiftet klær og dro opp til Gaustatoppen, vi så faktisk ikke en meter foran oss, da vi kjørte mot der man kan parkere.
Men opp, det skulle vi!

Så da var det bare å begynne å gå, alle med godt mot selvom det yret en del, så om det var svette eller vann som rant av oss det er ikke godt og si. Men to timer senere sto vi på toppen og hva tror dere ikke hva stengt da, jo cafe'en med de gode vaflene! Er det mulig. Har nesten aldri vært så skuffet, så etter litt skuffelse satte vi oss på en benk og jaggu lettet ikke været og vi fikk se utover, i hvertfall en god del. Så når vi tok beina fatt på nedovertuen lettet været mer og mer og det var utrolig morsomt å se der man faktisk hadde gått for bare litt siden. Solen kom godt etterhvert og det syns i dag, for vi er solbrente alle mann.

Hjemturen gikk greit, etter vi hadde spist på Rjukan hytte kro, måtte nesten ha en hamburger før vi satte snuten hjem.
Det tok på og både kjøre opp og ned, samt bruke 4 timer på å gå, men alt går bare man vil.

Her kommer en liten bildedryss:


Åhh , så bra utsikt haha

Så lettet det litt mer
og enda litt til
Før man faktisk kunne se hele veien
Kom noen skyer nå og da, men solen skinte fordet
Godtfolket på vei ned
Stian, den perfekte fotograf?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar