mandag 18. oktober 2010

Vintersko



På lørdag fikk Volvoen på vinterskoene.
Men det var ikke bare, bare.. først måtte vi rydde boden, siden hjulene stod helt innerst. Så da måtte vi bære frem et bord, en kommode, ett lite bord samt en puff. Dermed måtte vi rydde litt , så sommerhjulene skulle plass.
Da dette var gjort kunne vi bære hjulene ut til garasjen, vi måtte bære dem, ja! Stian mente at vi ikke kunne trille dem, noe jeg syns hadde vært det beste, da de uansett skal sitte på en bil som skal kjøres i snø og dritt, så hvorfor kan de ikke trilles i en garasje, så virkelig ikke det problemet. Men han fikk det som han ville og vi bærte dem.
Men så begynte problemet.. når vi skulle ta frem jekken og hjulmutter nøkkelen fra bagasjerommet, så var ingen av delene der. Så da stod vi der da, men fire hjul som skulle ha og fire hjul som skal på, uten at vi hadde verktøyet.
Stian ringte faren sin og han var ikke hjemme, men Kristin var, så hun kunne hjelpe oss. Vi hadde jo bare tenkt å hente denne jekken også tilbake. Men vi ble der jo en times tid, hehe.
Så etter en stund kunne vi endelig begynne å bytte dekk, noe som ikke tok lang tid, ble gjort på ett kvarter alt sammen. Stian jekket opp bilen, mens jeg tok boltene også tok han av hjulet, mens jeg satt på det nye.
Sommerhjulene fikk vi faktisk lov til å trille inn i garasjen ( helt utrolig) var nok fordi Stian var utrolig sliten, så hadde jo ikke orket og bært dem inn igjen.
Har sendt en mail til Volvo så håper dem får ordnet det som mangler i bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar