onsdag 27. oktober 2010

Løp, trikken kommer

Dro til Stian rimelig tidlig i dag, siden vi skulle ta trikken ned til sentrum.
Vi er jo ikke av de typene som sjekker når ting går, så vi bare håpet på at trikken kom akkurat da vi kom frem, siden det regnet. Så når vi runder hjørnet på sandakersenteret hører vi trikken, først så ser vi den som går oppover, så da tok vi det litt rolig før vi ser trikken som går nedover komme. Da var det bare å kaste seg ut i veien, over alle trikkesporene, til andre siden og spurte nedover. Men vi rakk den!

Grunnen til at vi tok trikken nedover var at vi skulle innom Oslo zoo senter for å se på akvarium, men de hadde ikke noe særlig. Ble egentlig skikkelig skuffet over hele butikken.
Så da dro vi heller til Alnasenteret, der hadde de et tilbud som var mye bedre enn det vi først hadde sett på strømmen. Sparte faktisk 1000kr. Så det var ikke dumt,nei.

Vi ville ha et større et, men ikke så veldig digert. Så et på nett som var på 110l, men når vi så dette i virkeligheten syns vi det ble alt for stort. Så dette er "kun" på 63liter.

Litt ledningsproblemer, det skal vi nok får orden på snart.
Roten flyter enda, siden den må trekke til seg nok vann for at den skal ligge i bunn.
Ble veldig fornøyd med det nye interiøret, vi har jo fått masse små guppier i det andre som skal flyttes over etterhvert, men tar nok enn 3uker før vi kan gjøre det. Stian er jo så opptatt av disse guppibabyene at jeg har ikke sett maken. Så endelig kan vi STÅ og se i akvariumet og ikke måtte sitte på gulvet. Siden det andre var plassert på krakken. Som jeg nå endelig kan ta tilbake JIPPI!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar